Тест: Хороскоп за съвместимост: кой знак за зодиака е идеален за вас?

тест: Совместимость по гороскопу: какой знак Зодиака вам идеально подходит?

Търсите перфектния партньор? Тогава не можете да правите без астрология, защото е в състояние да вземе точно кой имате нужда от нея, Като пъзел, който ще съответства на вашия пъзел.

Ако все още имате съмнения, опитайте тест, който показва вашето перфектна съвместимост
с този или онзи знак на зодиака.

Прочетете още: Астрологична прогноза за 2017 г. на Петела за знаците на Зодиака

Може би сте забелязали, че в различни периоди от живота си хора, потенциални партньори, които са били от същия знак или може би са представители на един елемент. Те те привлекли най-много. Проверете дали вашият идеал наистина е този знак?

Наистина ли е вашата съдба?

Или може би трябва да погледнете по-отблизо някой друг?

vkontakte.png

СТАНОВИЩЕ астрология. Всъщност, признаците на Зодиака имат свързани или отблъскващи енергии. Смята се, че някои знаци са по-подходящи представители на "свързани" елементи. пожар "Приятели" с По въздуха, и Земята - с вода. Противопоставящите се знаци са на логаритмите.

Например представители на знака пожар Представители на знаците Близнаци и Водолей, от Риби, Козирог и Рак. В действителност обаче всичко е много по-сложно.

Слънчев знак, т.е. знак, в който Слънцето беше по времето на раждането си, това е вашият най-важен знак. Той е този, който определя основните характеристики на вашата личност. пита, «Кой си на хороскоп», ние всъщност питаме: - В кой знак имате Слънцето?

Прочетете още: Тест: Кой сте на хороскопа всъщност?

Практиката показва, че един слънчев знак може да каже малко за това, което партньор е необходимо за неговия представител. Дори и да, например, Овен, можете перфектно да се ориентирате към партньора си-риба, да живее душата в душата през целия ми живот и да умре в един ден. Но теорията предполага това Овен с риба обикновено са несъвместими. Защо да?

Всъщност е важно да се каже кой ще отговаря на определено лице други показатели на хороскопаи от които астролозите знаят и могат да ги четат. Но тогава трябва да знаете поне датата на раждане на хората. Този тест леко отваря завесата и ви дава представа кои знаци ще се комбинират не със Слънцето ви, а с вашия хороскоп като цяло.

test2-1.jpg

Leave a Comment

− 5 = 5