Тест: Можем ли да познаем знака на Зодиака?

тест: Сможем ли мы угадать ваш знак Зодиака?

Понякога да се досетите, който е човек на хороскоп, това може да бъде доста трудно. Дори най-опитните астролози, без да изготвят графика за раждане, трудно могат да кажат в кой знак човек има Слънцето. Но няколко ръководни въпроса и честните отговори на тях могат да обяснят ситуацията малко.

Ако вече сте сериозно заинтересувани от астрологията, знаете, че знакът "СЛ" е важен показател за характера. Но не и единствената!

Прочетете още: Тест: Какво може да каже датата на раждане за характера ви?

Всяко лице се ражда в определено време и мястото на планетите се променя всяка минута. Всички планети, звезди и дори така наречените фиктивни точки определят характера.

Този тест ще покаже кой знак по-изразено във вашия хороскоп, но разбира се, преди всичко, къде се намира твоето Слънце, тоест кой си на хороскоп. Провери дали можем да предположим!

Какво показва знакът на слънцето??

местоположение От слънцето
- най-важният показател за характера във всеки хороскоп. Всеки знае знака си за Слънцето, в края на краищата се изчислява лесно - по дата на раждане. Освен това, през всяка година Слънцето ще бъде на определен ден, за да бъде приблизително една и съща степен на Зодиака. Така че нашият слънчев календар е подреден. Местоположението на Слънцето в хороскопа ще покаже вашия характер, личност, вашата личност.

Прочетете още: Тест Открийте своя таен зодиакален знак, който управлява вашите инстинкти!

Какво е Ascendant и какво показва??

Асцендент -
възходящата степен на еклиптиката, която във вашия хороскоп може да бъде определена от астролог или астрологична програма, базирана на времето на раждането. Асцендентът променя степента средно на всеки 4 минути, т.е. в рамките на един ден има време да посети всеки знак на Зодиака. Асцендентът показва вашия мироглед, общата посока, в която се движите, темперамент, таланти и способности, както и външен вид. Така ви възприемат другите хора и това, което виждате при първото познание.

Какви лични планети показват?

Лични планети в хороскопа се намират в различни знаци на Зодиака и допълват данните, получени с помощта на Слънцето, Луната и Асцендента. Местоположение на планетата непрекъснато се променя, защото всеки има свой собствен цикъл. Всяка планета е отговорна за различни неща, например Меркурий - за вида на мисленето, Венера - за чувствата и предпочитанията и техните проявления от човека, Марс - за вида дейност.

znaki20.jpg

vkontakte.png

Leave a Comment

64 + = 73