Хороскоп лъв

лъвЛъвът е знак на огън, кипяща енергия и страст. Не считайте този знак на зодиака за директен аналог на царя на зверовете. Разбира се, те имат нещо общо, но човек, роден под знака на Лео, не е кръвожаден хищник, който изпраща ловци на лов и идва готов за всичко. И двата лъва са обединени от любовта към свежата и изобилна храна. Но ако царят на животните разпознава само месо, тогава човек, роден под съзвездието на лъва, има по-разнообразни и сложни вкусове.

салата с мясомЗа Лео в храната всичко е важно: както вкусът, така и миризмата, красотата на храната, ползите и цената. На себе си и неговите роднини този знак никога не пести и винаги избира най-добрите продукти в магазина и най-добрите ястия в ресторанта. Това не е каприз, а не снобизъм, тъй като може да изглежда отвън, но навик, формиран в ранна детска възраст. Само си представете, в кое време на годината се раждат Лъвовете: последната седмица на юли и почти целия август. Майка на бъдещето Лео може би е добре хранена през последния триместър на бременността и след раждането на дете. Малкият лъв имаше възможността да научи вкуса на пресни зеленчуци, плодове и плодове буквално с майчиното мляко. И първите месеци от живота на лъва паднаха през есента, когато подаръците от земя и месо от домашни животни са наситени с витамини колкото е възможно повече. Заслужава ли си тогава да бъдете изненадани от силата и енергията на Лео? По-добре е да шпионирате хранителните навици и да ги приемате, защото този знак има естествено усещане за здравословна диета.

Хороскоп лъвПротивно на общоприетото вярване, Лъвовете не само ядат месо. Те обичат всичко, което има жив вкус, богат аромат и сочна текстура. Лъвовете наистина харесват пикантна и сладка храна, те се радват на сложни смеси от подправки и ароматни билки, от шоколад и конфитюр. Кафе на турски или добър черен или зелен чай без захар - любимите им напитки. Това се случва, че лъвът се храни с разтворими юфка или консервирана храна. Това не е защото той става нечетлив в храната, а защото няма по-добра възможност наблизо и усещането за глад за този знак е непоносимо. С охота яде не е много здравословна храна, Лъв е напълно наясно с действията си и за компенсиране на щети в близко бъдеще - тренирате във фитнес залата или да вечеряте допълнително порция зеленчуци.

прясно овощиПредставители на този знак с удоволствие се занимават с градинарство. Особено те са доволни от разнообразието от плодове на собствения си труд. Лъвът няма да седне цялата градина с картофи, но ще разтваря много разновидности зеленчуци. Домати, краставици и български чушки Лион ще яде от градината, без да чака да влязат в салатата. Ако е възможно, Лео ще засади голяма градина и ще развие най-добрите сортове ябълки, круши, кайсии или праскови в него, в зависимост от климата. През лятото и есента този Лев градинар няма нужда от нищо, освен парцела си. Дали понякога той ще излезе за месо или риба, за да приготви шиш кебап или грил за компания от приятели.

Всеки, роден под знака на Лъв, има много приятели и обича да бъде в светлината на прожекторите. Представители на този знак могат да изхранват и изненадат огромна компания, без да полагат никакви усилия. Те просто се готви за гостите е същата като тази за себе си - прости ястия с пресни продукти от най-доброто кафе на собствена рецепта, домашно греяно вино - и това ще бъде голям успех. Не забравяйте също така, че Лвов има вродено усещане за красота, креативност и способността да сервира красиво храна.

греяно виноЛео трябва да знае точно от какво е направена неговата храна, така че той не вярва на заведения за хранене и предпочита доказани места. Ако Лъвът при вас на посещение яде всичко и дори пита за добавки - бъдете горди, вие сте отличен готвач! Ястия, чийто състав е трудно да се определи от гледна точка (надути салати, затворени сандвичи, бисквити и бонбони), не предизвикват наслада от Лео. Но ако имате гост, лъв яде такива ястия, бъдете горди - напълно го опитомихте.

морски рыбаЗа да угоди на Лъв, не е нужно да прекарате половин ден в кухнята. По-добре е да отделите повече време за пазаруване или по-добре да отидете на пазара и да изберете най-пресните местни плодове, зеленчуци, истинско домашно приготвено извара, сирене и ферми. От тези продукти без много усилия можете да приготвите празник за Лъва: бързо изпържи или се пече от месо или риба, да организира сирене табела, пекат чийзкейк с плодове, зеленчуци на едро трошене и зеленчуци, плодове измийте си. Не замразени полуготови продукти и консерви - не обиждайте звяра. Ако искате да изненадате Лео луксозен служи със свещи, сребърни прибори и сервизи се съхраняват до момента в шкафа, вие няма да получите: красива маса - предоставя за този знак, така че той често се храни у дома.

ТахинСпоред духа и настроението на Lions идеален кухненски горещи страни: Средиземно море (гръцки, италиански, мароканска), Кавказ, узбекски, индийски, тайландски. Пилаф и тазин са може би единствените случаи, когато Лео одобрява дълга подготовка на месо. Френски деликатеси със сосове причиняват Лвов подигравка, американско-английска бързо хранене Лъвовете могат да ядат само ако е невъзможно да се намери нормално хранене.

При избора на алкохолни напитки Лео се проявява и като аристократ и гастроном. Вкусът на алкохол за него е по-важен от въздействието върху съзнанието. По-малко е по-добре, но по-добре - това е мотото на Лео за топли напитки. По-скоро би предпочел някои джин, коняк, алкохол, уиски или старо вино, отколкото много пристанища. Водка - това е твърде скучно за Лъв, той може да се използва само в коктейли, които, между другото, имат много добри палци. За Лео, няма нищо срамно да пиеш добър коняк сам. За да се наслаждавате на храна и напитки, той не се изисква от компанията.

В сравнение с другите признаци, Лео се храни доста добре. Той трябва да обърне по-голямо внимание на боб и зърнени храни. Да, тя не е много привлекателна и неутрална за вкуса и миризмата, но тези прости и много полезни продукти обикновено не са достатъчни за храната на гурме-Лвов.

Leave a Comment

34 + = 37