Хороскоп Майден

ДеваДевата е знак на Земята, но за разлика от другите знаци на Земята има много въздух. Девата се стреми нагоре и не иска да се примирява с това, което се случва наоколо, но тяхната земна природа постоянно напомня на себе си. Колкото повече Дева се отстраняват от ежедневните въпроси (по-специално от въпроса за храненето), толкова по-сериозни проблеми са те чакат. Родени под знамението на Дева Мария, те се стремят към съвършенство през целия си живот. Дори в напреднала възраст те се характеризират с младежки максиализъм във всичко, включително хранене. Дева или не обръща никакво внимание на диетата си, или подхожда много сериозно на въпроса за храненето, достигайки крайности.

кълновеСпоред статистиката, сред вегетарианците, вегетарианците, суровата храна и други привърженици на радикалните методи на хранене са най-родени под знака на Дева Мария. Фанатизмът в храненето е само една от проявленията на перфекционизма и деликатността Dev. В същото време вегетарианството за този знак е не само грижа за здравето, но и начин за постигане на хармония и намаляване на броя на страданията в света.

зеленчуциМоже да изглежда, че Virgin амбивалентен и непоследователна: тя яде всичко, без да се обръща внимание на състава и качеството на продуктите, а след това започва да се вдигне и лечение на хранене като един нещастен необходимост, внимателно прочетете състава на етикетите и за всички специални продукти поглед. Това поведение не е признак на лицемерие - е доказателство за постоянното търсене на идеала и начина, по който да го постигне. Ако Дева изведнъж започва да се хранят правилно, тя навлиза съзнателно и искрено вярвам, че тази техника ще бъде от полза. Тук наивен Dev е в опасност: силата на техники много, и всички те обещават отслабване, подмладяване и други хубави бонуси. Преди да следват диета, или пренаредите вашата диета, трябва да се научат основите на хранене, да се консултира с компетентни хора, и да слушате внимателно към нуждите на организма. За Dev Това е особено важно, тъй като стомаха и червата - техните слабости, както и всяка промяна в диетата, те силно страдат.

зеленчуциПроблемите със стомаха в Dev могат да бъдат провокирани не само от нови продукти, но и от необичайни методи за тяхното приготвяне. Девите са много консервативни в храната и не обичат да променят навиците си без крайна необходимост. В детството познаването на някакъв нов продукт или ястие в Dev върви гладко, но с възрастта, проблемите са възможни. Ето защо се препоръчва да се изпробва на малки порции всеки нов продукт на впечатляващо Дева. Като цяло, всички родени под знака на Dev са препоръчани частични ястия - малки порции 4-5 пъти на ден.

пълнозърнест хлебVirgos са особено важни за намиране на баланс между полезна и вкусна храна. Този знак е опасно да стигат до крайности: когато ограничения Дева могат сами да доведе до изтощение, и заплашва да проблеми с теглото и апетита отдадат Maiden, свързани с нея. Хората, родени под знака на Дева, е необходимо да се включат в диетата на по-сложни въглехидрати: зърнените култури и различни зърнени храни, пълнозърнест хляб, зеленчуци, плодове, билки. Предпочитаният храна за Dev - лека домашно супи, отчетливи зърнени и зеленчукови салати, облечени с масло. Това е основата, на която се основава всяка хранителна система. При наличие на тези продукти и ястия в храната, шанса да нарани себе си поради небрежност или незнание е близо до нула.

у дома выпечкаПредпочитаните вкусове за Вир са сладки и неутрални. От сладкиши е по-добре да изберете плодове, сушени плодове, домашно приготвени сладкиши и мед. Сладолед, сладки кремове, сметана, пържени понички и шоколадови бонбони са твърде богати за нежно дев, те трябва да се избягват. Остър и солен е по-добре да се ограничи.

Типичната Дева е тиха и скромна, уязвима и чувствителна, понякога детски идеалист. Обикновено представителите на този знак са интроверти. Те избягват шумни компании, предпочитайки да останат вкъщи със семейството и близките си приятели. Много вирджии се чувстват неудобно, ако трябва да ядат на публични места. Ето защо представителите на този знак избягват заведения за бързо хранене и ако трябва да ядете извън дома, изберете малки уютни кафенета или останете на вечеря на работното място. Дева напълно се доверява само на храната, която са подготвили или са подготвили от близки роднини. Затова обядът в трапезарията, заобиколен от много непознати, може да се превърне в истински стрес за подозрителната Дева.

морков сокДева - голям фен на безалкохолни напитки. Те са щастливи да приготвят сокове, лимонади, плодови напитки, компоти, квас и няма да пропуснат възможността да опитат домашно приготвени напитки на парти. Дева може да оцени фините нюанси на различни сортове зелен чай и естествено кафе. Що се отнася до алкохолните напитки, Virgins обикновено не харесват състоянието на отравяне и не избират силни вина и коктейли. Ако консумират духове, това е само заради неговия изискан вкус или специален ритуал. Злоупотребата със силни напитки е изключително лошо за здравето на Дев. Освен това този знак е наясно с разрушителната сила на алкохола и се опитва да не попада под неговото влияние.

Leave a Comment

15 − = 7