Хороскоп Скорпион

СкорпионВъпреки факта, че елементът на Скорпион е вода, този знак със своята страст и сила е много близо до пожарните знаци. Човек, роден под знака на Скорпион, е дълбока, силна вода, огледало-спокойна в спокойната и безпомощна опасност при буря.

картоф с мясомПодобно на всички водни знаци, Скорпион има много инертни хранителни навици. Те се развиват в детството и остават за цял живот. Този знак се нуждае от много време и усилия, за да промени диетата, ако това внезапно изисква обстоятелства. Благодарение на тази функция Scorpions силно заложник родител, ако семейството родител храните балансирано и разнообразно, дете-Скорпион цял живот ще следва принципите на здравословното хранене. Ако родителите не са платили достатъчно внимание храна за децата, и така той ще яде и полу-бързо хранене.

Обикновено Scorpios са добри в подготовката на прости основни ястия: пържени картофи и месо, готвя проста супа, печете обикновена бисквита. Преди да се развият кулинарни трикове, този знак обикновено не достига до този момент. И не защото са лоши готвачи или не харесват вкусна храна - това просто не повдига въпроси. Факт е, че Scorpios не виждат точката в нови рецепти, когато има доказани стари. Те никога няма да се отегчават с традиционни ястия от детството. Това се случва, че дори дребни промени в познатата рецепта (например добавянето на нови подправки) предизвикват възмущение в консервативния-Скорпион. В същото време Скорпион няма нищо против същите подправки в екзотични ястия.

рисотоТози знак е готов да експериментира само с абсолютно нови ястия и продукти. Скорпионите лесно могат да овладеят рецептата за ризото или тайландска супа, но те ще готвят тези ястия само при специални случаи или да изненадат гостите. За себе си няма нищо по-добро от доказаните рецепти от детството. По време на посещение или на почивка в чужбина Скорпиос се радва да опита нови храни и ястия, но вероятността те да ги включат в ежедневната си диета е изключително малка. Така че, ако Скорпион е толкова заинтересован от вашето специализирано ястие, което пита рецептата, бъдете горди - подготвяте божествено.

Thai супВсъщност, за Скорпион е много лесно да се хареса. За това, вие дори не трябва да губите време за подготовка на сложни ястия. Достатъчно е да се покаже, че храната се приготвя с любов, като се вземат предвид предпочитанията му и особено за пристигането му. Друг начин да завладеете Скорпиона са необичайни вкусови комбинации (солени и сладки, пикантни и сладки, месо и плодове). Но в този случай, трябва да знаете със сигурност, че не правите опити за свещения и не нарушавайте любимата си рецепта на Скорпион.

Благодарение на консерватизма в яденето скорпиони обикновено не са сериозни проблеми с храносмилането. Въпреки това, поради ексцесии или поради невнимание на съставките може да започне проблеми с наднорменото тегло. Скорпионите са склонни да преяждат, защото гледката на вкусна храна не може да се контролира. Някои жени са родени под този знак не се занимава с домашно приготвени сладкиши, само защото те се страхуват да отслабнете - това е невъзможно да се яде само едно парче домашна торта, а останалото оставете за утре.

Хороскоп СкорпионКулинарен консерватизъм Scorpios може да играе с тях жестока шега. След като са свикнали в детството и юношеството да не се ограничават до сладкиши или месни деликатеси, Scorpions вече не могат да правят без складове, кисело мляко и колбаси. Но ако по-рано качеството им беше съвсем различно и младият организъм изгори всичко без следа, след десетилетия продуктите в магазините не са еднакви и тялото изисква по-голямо внимание. Ситуацията се усложнява от факта, че много Scorpions не усещат нюансите на вкуса и ако промените в състава и вкуса на храната се случват бавно, не забележите разликата. Да ги убедиш за вредата от познати продукти може да бъде само разширен списък на съставките.

мюсли с ягодамиСкорпионите не се интересуват от мнението на някой друг, така че те е малко вероятно да готвят на рецепти на някого или да използват нечии диети. Най-много, от което се нуждае Скорпионът от готварски книги, са начините за готвене на непознати храни, традиционни ястия от световната кухня и може би точните пропорции на съставките за печене. Що се отнася до диетологията, Скорпиос няма да търси лесни начини да отслабне под формата на диета "кефир" или "диня". Те ще подходят сериозно към проблема: ще проучат свойствата на продуктите, ще пресмятат калориите и ще се опитат да увеличат дела на нискокалоричните храни в храната. За щастие, Scorpios са много любители на зеленчуци, плодове, плодове, ядки и други подаръци на природата, така че преходът няма да бъде трудно.

За вегетарианството, веганизма и суровите хранителни скорпиони не трябва да се каже, че това е отрицателно, по-скоро - безразлично. Те не вярват, че продуктите от животински произход са вредни. Ако Скорпион се премести в зеленчукова храна, то само заради религиозни или етични причини.

пастаАко Скорпион получава гости, не очаквайте да видите на масата raznosolov и върхове на кулинарни изкуства. Това ще бъде просто домашна храна, но в големи количества или най-доброто от най-близкия магазин. За Скорпион, на празнична трапеза, по-приятната компания е по-важна, така че ще обърне повече внимание на комуникацията, отколкото на яденето. В края на краищата храната е само фон за приятелски разговор, а алкохолът е неговият лакмус или вектор.

Говорейки за алкохола. Скорпио със своята страстна природа трябва да стои далеч от силните напитки. Непоносимостта с алкохол за него може да завърши с много по-опасни последици, отколкото за други признаци. Тези, родени под знака на Скорпион, обикновено приличат на напитки с богат вкус и аромат: сухи червени вина, тинктури и ликьори. Този знак е силно препоръчително да не се смесват няколко вида алкохолни напитки и да се избегнат коктейли. Бързо се възстановете от прекомерните бирарии Скорпионите помагат на голяма част от прясно сварения черен или зелен чай.

Leave a Comment

4 + 3 =