Хороскоп Стрелец

Хороскоп СтрелецСтрелецът принадлежи към елементите на Огъня, но не е открит пламък на Овен и Лъв, а на жар. Те лесно могат да бъдат превърнати в огромен огън, но можете да ги оставите без надзор и те ще се охладят. Това сравнение най-добре описва отношението на Стрелеца към храната и към всичко свързано с него. Ако храната е скучна, неизразителна (или изглежда такава горяща табела), Стрелецът ще остане безразличен към нея. Но ако това е нещо, което да се интересуват от - нова съставка или метод, необичайна комбинация, скорост на подготовка, обслужващи или оригинален ефект, който придава на ястието или напитката - Стрелец със сигурност се опитате да разберете и повторете рецепта.

месо стручковая фасольСтрелец Стрелецът готвенето започва неочаквано. В детството и юношеството те възприемат храната като гориво и не придават значение на разнообразието на храната си. Можем да кажем, че те са непретенциозни и аскетични. Много Стрелци имат очевидно ограничен набор от продукти, които ядат. Тази четливост, от една страна, е много удобна: знаейки списъка с любимите продукти, Стрелецът е лесен за удоволствие. Но от друга страна, навлизането в нова среда, когато няма познати продукти, Стрелецът рискува да остане гладен.

пилешко месоПовечето Стрелци имат интересна черта - предпочитат да не ядат храна, а продукти. Това означава, че представител на този знак със сигурност ще яде сурови зеленчуци и плодове изцяло вместо да готви зеленчукова салата или пай. Варена кокошка - е пълноценна храна за Стрелец, той не виждаше смисъл да ги сортирате в парчета, за да се направи салата или сандвичи. Отвън може да изглежда като мързел или неспособност да се готви, но наистина Стрелец наистина е вкусна. Той обича и оценява естествения вкус на продуктите. Обяснение на Spartan отношението към търсене на храни в ранна детска възраст: Стрелците са дошли на този свят в най-мрачната и тежка сезон. През първите няколко месеца от живота им може да не са виждали слънчева светлина. Ето защо, тялото им инстинктивно достига за полезна храна - природни продукти, които са претърпели минимална топлинна обработка. Прекомерното манипулация на ястия с готова храна и декорации Стрелец обикновено се възприема като загуба на време. Ако храната е вкусна, декорации не са необходими, и ако не е вкусно - появата на това не правят апетитни.

риба на паруНай-интересното нещо започва, когато Стрелец изведнъж се отнесе с храна. Без значение какво го отвежда до това - gourmandism, здравеопазване и фигура или етични причини - но принципите на този знак се усеща във всичките му слава. Стрелецът задължително се приближава към храната сериозно и задълбочено. Той ще изследва свойствата на продуктите, оптималните методи за тяхното получаване, ще започнат да се проследи произхода на това, което яде, и с ужас да се откаже от продуктите, които, независимо по каква критерии той не се вписва. Други могат да изглеждат твърде далеч Стрелец и усложнява живота им, но в по-голямата Стрелец критичното отношение към храната - това е въпрос от жизнено значение. "Ние сме това, което ядем" - не празни думи за много Стрелци.

На сцената на намиране на правилната храна, Стрелецът може да се бори за истина и яростно да критикува другите, които не споделят неговите възгледи. С течение на времето, когато новата диета се превръща в навик, страстта на Стрелец избледнява и той вече не се опитва да промени света. Липсата на критика обаче не означава, че той не го е грижа. Опитайте се да поканите Главния Стрелец да посети и да се отнася към това, което не приема. В най-добрия случай той ще гладува, а в най-лошия - ще разберете за себе си много интересни неща. Този знак, дори и от учтивост, няма да опита нелюбивите ястия.

За хората, родени под знака на Стрелец, е много важно всичко в техния живот да е правилно, включително храна. Но "правилността" на всеки един от Стрелец може да бъде свой собствен: за някой важен - това е от полза на някой много важен вкус на храната и нейното количество, и някой ревностно се придържа към "Не убивай" принцип. Във всеки случай е невъзможно да убеди Стрелеца, че е възможно да яде по друг начин, докато той самият реши да промени диетата си. Това може да се случи под влиянието на четена книга или пътуване, поради желанието да отслабнете или в търсене на нови вкусове, но новите пристрастявания Стрелец ще защитават толкова усърдно, колкото и старите.

печен уткаМного интересно е да посетите Стрелец, за да посетите - никога не знаеш какво ще готви. В един можете да сте сигурни - изборът на храна и ястия е внимателно обмислен и планиран, а не зависи от съдържанието на хладилника. Хората от този знак винаги имат на склад екзотични храни или специализирани рецепти.

Поканете Стрелец да посетите, не се опитвайте да го изненадате със сложни ястия, ако не сте напълно сигурни, че го обича. Много скоро ще направи няколко прости, храни с добро качество, без съмнение в съставките: печена патица, ябълков пай, сандвичи с хайвер, пресни плодове, плодове и сладолед. Майонеза салати, пълнени зеленчуци, супи и други ястия, в състава на което не е очевидно, Стрелец предпочитат да откаже. Стрелецът винаги знае точно какво и колко иска да яде, така че настоява, че той е направил нещо, във всеки случай невъзможно. Този знак е необичаен за преяждане, хранене за компания или търсене на храна в комфорт.

Роден под знака на Стрелец, трябва внимателно да прецените баланса на хранителните вещества. Често в стремежа към здравословна диета тези хора могат да се ограничат в мазнините или протеините. За да се поддържа добро здраве и тънък фигура Стрелец-добре обърнете внимание на физическата активност, но не се броят калории, и най-вече да не следват "елда", "кефир" и други съмнителни диета.

уискиПри избора на напитка Стрелците се ръководят от простотата и целесъобразността. Ако виното - тогава червено френски, ако бирата - тогава живеят, ако нещо по-силно - тогава естествено уиски, балсам на билки или добра водка. Смесването на напитки не е навик на Стрелец, дори и да е модерен коктейл. Единственото изключение от това правило е кафе с коняк или ликьор. Между другото, за кафе: Стрелците не разпознават разтворими сурогати и предпочитат силно ободряващо еспресо или кафе на изток. Същото важи и за чай - само прясно приготвена и без захар.

Leave a Comment

25 − = 16