Хороскоп Телец

Хороскоп ТелецТелецът е типичен представител на Земята. Всичко в него е силно, цялостно и надеждно и най-вече се отнася до всичко свързано с храната. Готварство, хранене и говорене за храната, която много обича Телецът. Има доказателства, че Таурус сред авторите на готварски книги е най-много.

зеленчуциНе е необичайно представителите на този знак да отглеждат собствена храна - те се занимават с градина или зеленчукова градина. Под ръководството на Телец, картофите растат добре в градината и пикантните билки на прозореца, а дори и екзотичните плодове в оранжерията. И ако Телец се занимава с отглеждане на месо или млечни крави, всички негови роднини и приятели ще бъдат доволни.

Представителите на този знак са щастливи да прекарват времето си в кухнята, да знаят свойствата на продуктите и най-добрите начини да ги подготвят. От ранното детство многобройни Телец се интересуват от процеса на превръщането на храната в храна, въртенето на краката на майка ми, задаването на много въпроси и дори даването на съвети. Техните първи кулинарни експерименти са малки Телец обикновено прекарват 5-6 години. Майките на Телец трябва да бъдат много търпеливи и тактични, за да запазят детето, което се интересува от готвенето, но не превръща храната в основната радост и цел на живота.

месо блюдоМежду другото, хората на Телец не вярват, че готвенето е работа на жената. Един мъж на Телец е самодостатъчен в смисъла на хранене и намирането на път към сърцето му през стомаха е много трудно. Освен ако не се научите как да готвите зеле супа и котлети точно като майка си или баба. Въпреки собствените си кулинарни постижения, Телец, особено мъжете, смятат за най-добрата храна, която са яли в детството. Следователно съпругата на Телец е по-добре да не се опитва да се състезава с майка си и баба си, а да намери своя собствена ниша - например пайове и пилаф. Но те винаги ще трябва да се готвят на най-високо ниво!

пилафВ храната за Телец всичко е важно: количество, качество, употреба и естетика. Този знак не се интересува от това как да задоволи апетита, няма да бъде доволен от сандвичи и полуготови продукти, идващи от работа, и ще се опита да готви проста, но истинска домашна вечеря. И ако това е свободен ден и вдъхновение, Taurus може да се заключи в кухнята и да създаде много часове. Това е сериозен експеримент с чуждестранни знаци с храни в стил синтез. Той предпочита рецепти с течение на времето, така че да се създаде в разбирането на Телец е да се повторят най-добрите ястия от световната кухня и да се адаптират към местните условия и собствени вкусове.

Шиш кебапМного добри са месото на Тауър. Те уверено се справят с месото, знаят как да го разбият, да изберат подходящата маринада и точната температура, колко време да готвят, за да остане сочно. Не е изненадващо, че когато фирмата върви на пикник, вероятно е Шиш кебап да бъде управляван от Телец.

Но месо на празнична маса Телец ще зарадва всички ярки, остри и свеж: пресни зеленчуци, плодове, билки, цитруси, пикантни сосове, необичайно украсена тортата. Харесва ми Taurus японска и средиземноморска кухня. В ежедневието, този знак обикновено се ограничава до просто домашно приготвена храна, толкова дълго, тъй като те са свежи и на най-добрите продукти.

мексиканска царевична питкаИзборът на продукти Телец взема много сериозно, ако не вземете предвид случаите на спешност, когато гладът намира на пътя или трябва спешно да се опресните след продължителна работа. Ако има време и възможност, Телец ще отиде за хранителни стоки в най-добрия супермаркет или на пазара, а не до най-близкия щанд. Там той внимателно изучава обхвата, проверява датите, композицията, пита продавачите за трудни въпроси, но определено ще избере точно това, което е необходимо. Телецът не разпознава никакви списъци с продукти: в главата му има подробен план за вечеря. Ако някой продукт не беше намерен или качеството му не беше достатъчно високо, Телецът нямаше да го разстрои - той щеше да промени плана за вечеря и да излезе с друго ястие, което не е по-малко вкусно.

рагуКогато има нужда да се спаси, Телецът не е разстроен, но търси продукти, които са оптимални по отношение на цената и качеството, и се опитва да направи нови рецепти: супи, зърнени храни, рагут, домашно приготвени сладкиши. Но дори и в трудни времена този знак няма да купува съмнителни консерви и колбаси, евтини заместители на нефта. Такава гъвкавост в храната позволява на Телец да не губи форма и ефективност и с минимални загуби, за да оцелее в трудно време.

Изобилието може да се превърне в много по-сериозен тест за Телец. Изящни месни деликатеси, сладкиши, скъп алкохол за тях са толкова привлекателни, че трябва постоянно да контролирате апетита и теглото си. Само малко се отдава на желанията - и няколко килограма, вече депозирани на талията и бедрата, имаше втора брадичка и други поклонници…

студ лимонадТелец, както всеки друг, трябва да наблюдава физическата форма. Но строгите диети и гладът с този знак изобщо не работят. Всякакви ограничения и глад правят Тауру истинска паника. За да се бори с наднорменото тегло, Телецът трябва да тръгне по друг начин: да анализира диетата си и да отстрани от нея мазни и сладки храни, а на тяхно място да постави полезни аналози. Например, вместо наденички и карбонати, купувайте нискомаслено говеждо месо; вместо пилешки крака - гърди; вместо сладкиши - бисквитки; и вместо бисквити - ядки и сушени плодове. Сладките газирани напитки за Taurus обикновено са противопоказани. По-добре пият домашно приготвени сокове и компоти, чай, а през лятото подготвят студена лимонада.

С разумен подход към храната ще има единствената заплаха за фигурата на партиите, които са приятелски настроени към Тауър, на които често е поканен. Тук можете да поемете инициативата, да купите само подходящите продукти и да подготвите маса, така че никой да не се осмелява да каже, че здравословното хранене е скучно.

За допълнителен шоколадов бар или строга празнична вечеря, Телецът не трябва да се обвинява - това не е конструктивно. Много по-ефективно е да превърнете допълнителните калории в енергия: отидете на туризъм или поне до фитнес залата.

Leave a Comment

52 − 48 =