Как да поставите воден знак върху снимка на iPhone и iPad


Как може поставить водяной знак на фото на iPhone и iPad

iPhone и iPad се справят с много задачи много по-лесно и по-бързо от компютъра. Например, с инсталирането на водни знаци в снимката. В това ръководство говорихме за това как да поставяте водни знаци върху изображения, като използвате iPhone и iPad безплатно и без ограничения.

Как да поставите воден знак върху снимка на iPhone и iPad

Стъпка 1: Изтеглете безплатното приложение eZy Watermark lite. Има вградени покупки, но функционалността, която се изисква за инсталиране на водни знаци върху изображения, е достъпна без допълнителни разходи. Друга възможност е да използвате приложението iWatermark.

Стъпка 2. Кликнете Едно изображение или Няколко изображения в зависимост от това дали трябва да поставите воден знак на една снимка или на няколко.

Стъпка 3. Изберете картина или картини, към които искате да поставите воден знак.

Стъпка 4. Определете ориентацията на обработените изображения.

Стъпка 5. Ще се отвори екранът със създадени шаблони за воден знак. Тъй като шаблоните още не са създадени, кликнете върху "+»→ библиотека и изберете снимката, срещу която ще бъде създаден шаблонът. При следващото обработване на изображения можете веднага да изберете шаблона за воден знак, създаден по-рано.

Стъпка 6. Създайте воден знак. Приложението ви позволява да зададете много различни параметри, включително цвят, прозрачност, шрифт и т.н..

Стъпка 7. На екрана за избор на шаблон кликнете върху отметката в горния десен ъгъл. След обработката на снимките, ги запазете в галерията, като кликнете върху "+".

Готово! Изображенията, които сте запаметили, се запазват в приложението "снимка"И са на разположение за последващо разтоварване. Имайте предвид, че при запазването не съществува компресия и това може би е най-важното, ако инсталирате водни знаци върху вашите снимки.

Leave a Comment

+ 36 = 44