Една жена ражда близнаци от двама различни бащи

жена родила близнецов от двух разных отцов

Живеещ в Ню Джърси ще изплати само издръжка за една от близнаците. намерено, че близначките се раждат от двама различни мъже.

Решението бе взето от американски съд, след като жена, чието име не е съобщено в пресата, започна да иска издръжка от баща си за съвместните си деца.

В резултат на теста за ДНК се оказа, че близнаците имат различни бащи, а човекът е биологичният баща на само една от близнаците.

Ето защо главният съдия в района на Пасик, Сохаил Мохамед, издаде следното решение: майката ще получи издръжка от обвиняемия за една от близначките сестри, тази, която е за собствената дъщеря на мъжа.

Съдията отхвърли делото на майката, в което жената поиска издръжка и второто дете.

Близнаци от различни бащи

1) .jpg

Според д-р Брук Роси (Брук Роси), който е акушер-гинеколог и гинеколог в университетските клиники в Кливланд, има случаи, когато една жена може да забременее с близнаци от двама различни мъже, Това е доста рядко, но е напълно възможно.

Това явление може да се случи, ако една жена има две овулации по време на цикъла, а не една с малък интервал от време.

Прочетете също: Невероятно раждане: третата двойка близнаци и раждането на петгодишните

Ако през този период има сексуален контакт с двама различни мъже, тогава всяка от яйцата може да бъде оплодена и от двата партньора.

Heteropaestinal superfecondation

2) .jpg

Според д-р Роси вероятността една жена да забременее с близнаци от двама мъже съществува, ако имаше един сексуален партньор във вторник, а в сряда друг.

Този феномен, който е доста рядък, е известен в медицинската литература като хеперопепталска супердеквенция.

Според експерти, приблизително, Една от 13 000 бременности при близнаци предполага близнаци с различни бащи.

3) .jpg

Д-р Роси отбелязва, че в случаите, когато торенето се случва толкова близко един до друг по отношение на времето, гестационната възраст на двете ембриони ще бъде същата и бебетата ще се раждат без никакви усложнения.

Прочетете още: Близнаци - най-тайнствените хора на земята

Според съдебните документи, жената признава, че има близки отношения с двама мъже. Въпреки това, до съда тя назова името само на един баща на близнаците си, претендирайки за издръжка от негова страна.

4) .jpg

Карл-Ханц Вързингер, лабораторен мениджър на Америка, отбеляза, че е изправен пред него с шест случая на хетероптерални близнаци всяка година.

Това явление е известно от 70-те години на миналия век. Според някои съдебни документи, по това време са съобщени само два случая на раждане на хетеропротейни близнаци в САЩ. 

Leave a Comment

+ 16 = 26