Всички най-интересни за Луната в знаци: Луна в Близнаци

всички самое интересное о Луне в знаках: Луна в Близнецах
Луна в Овен Луната във Везни
Луна в Телец Луната в Скорпион
Луна в Близнаци Луната в Стрелец
Луна в рака Луната в Козирог
Луната в Лъв Луна във Водолей
Луната в Дева Мария Луната в Риби
vkontakte.png

Някои лекота и изолация от реалната ситуация са тези характеристики, които преобладават в дните на Близнаци. Понякога дори най-принципните и отговорни хора се чувстват определена дезориентация, което не е характерно за тях по време на намирането на луната в други знаци на Зодиака.

Произведени от тези усещания чувство на импотентност поставя ярко отпечатък върху поведението на хората, когато действията им се ръководят по-скоро от емоции, отколкото от здрав разум.

От друга страна, по време на дните на въздушната марка, ние сме заловени от необходимостта от нови впечатления, открития; има желание за промяна. Не случайно този период се препоръчва за радикална промяна в ситуацията, приятно пътуване извън града или, по-добре, продължителна почивка в рамките на ваканция или пътуване.

Луна в знаците на зодиака: Близнаци

Когато намирането на Луната в Близнаци не се препоръчва започнете нов важен бизнес, които изискват значителна възвращаемост на физическата енергия от нас. Ако сме такива дейности не могат да бъдат избегнати, той трябва да бъде готов да се гарантира, че тези дейности ще бъдат силно изтощителни и резултатите от работата може да са далеч от очакваните.

Прочетете още: Лунна книга за сънища и интерпретация на мечтите според лунния календар: Луна в TWINS

И ако не сте успели да си починете през този период, препоръчително е да се съсредоточите върху усилията си стари проекти, работата, за която добре познавате и не изисква значителни усилия. спонтанни решения трябва да се избягват, и по време на преговорите посъветва да проявяват особено внимание, тъй като Луната е в Близнаци, ние можем лесно да пропуснете нещо наистина важно.

Луната в Близнаци-2.jpg

Признаци на Луната в ежедневието: Близнаци

За съжаление, много малко хора могат да изградят своя живот и дейности, като вземат предвид знака на зодиака, в който се намира луната по едно или друго време. Като правило, ние сме принудени да правим това, което правим е необходимо.

Въпреки това, разбирането на принципите на отрицателно и положително влияние на Луната в Близнаци върху нашето поведение може да улесни живота, което накара действията, които ще бъдат оптимални за даден период. И напротив, става възможно да се обърне внимание на т.нар погрешни действия, който в този период е по-добре да не се извърши.

Правилни действия:

- Всички дейности, свързани с отдих и почивка Ще се възползват вашето тяло и дух тези дни.

- Опитайте не толкова да избягвате нови запознанства в дните на Луната в Близнаци, колко не ги поставят твърде много надежда. Като правило, такива нови познати, които изглежда са способни радикално да променят живота ти, са разочароващи. Причината е нашата повишена подвижност през този период, която не дава възможност наистина да се направи оценка на ситуацията.

- Въпреки факта, че новите познати могат да бъдат разочаровани или краткотрайни, те все пак трябва да започнат, за да да разшири кръга на комуникацията, извлича нова информация; да се установят някакви връзки, които вероятно ще се окажат полезни в бъдеще; и просто хубава вечер.

- В дните на Джемини най-много различна информация, така че това е страхотен период за изучаване на нещо, четене и гледане на когнитивни програми. По това време можете да събирате необходимата информация и да я запомните добре.

Луната в Близнаци-1.jpg

- В същото време ще донесат леки, незадължителни познати и срещи морално и физическо удовлетворение.

- Ако се чувствате сами в себе си достатъчно сила, За да убеди противника си в преговорите, като го подтиква към някакви договорни условия или действия, има смисъл да се опитате да го направите.

- Желанието за промяна, което ни завладява в този период, има потенциал да се откаже лоши навици. Обикновено в дните на Джемини, от нас се изисква по-малко усилие, така че, например, откажете пушенето.

- Ако работният ви график не ви позволява да отидете на почивка през този период, препоръчваме ви вечерни разходки по различни маршрути, така че поне така да се промени ситуацията.

- Ако ви се струва, че не сте в състояние да промените нищо в този живот, обичайното пренареждане на мебелите. Дори това просто действие може да доведе до морално удовлетворение.

Луната в Близнаци-3.jpg

Неправилни действия:

- Много е нежелателно да се започне в този период нови сериозни проекти. За тази цел е възможно да се извърши дори елементарен ремонт в собствен апартамент, който може да бъде доста по-строг.

- Не отваряйте душата си, изчезвайте своето тайни мечти и стремежи. В дните на Луната в Близнаци фразата "езикът ми е мой враг" е по-подходящ от всякога; не забравяйте, че в наши дни ние сме много внушение, и по този начин, някои интимна информация може да бъде използвана от вашите опоненти (и дори добри приятели) срещу вас.

- Загубата на ясна позиция и невъзможността да се включат в критичен самоанализ могат да изиграят жестока шега на онези, които искат получи нова работа. Те просто могат да надценят своите силни страни.

- Типично за този период на "лекота" води до факта, че дори най-честните и принципни хора могат да бъдат изкушавани да участват във всяка интрига или измама за целите на лесни пари. Висок риск сериозно да съжалявате по-късно, защото на много липсата на организация, внушаемост и невъзможността да се критична оценка на ситуацията и шансовете за успех в дните на Луната в Близнаци.

Луната в Близнаци-4.jpg

Опасности:

Обобщавайки някои резултати, може да се отбележи големи опасности в дните на Джемини.

Първият - има изключително висок риск новият ви сериозен бизнес, който сте решили да започнете през този период, да не изгори или изобщо да ви унищожи.

Втората опасност Има ли опасност от разкъсване на отношенията с близки хора. Избягвайте караници и изяснявайте отношенията през този период. Нашето желание да променим нещо в нашия живот, което се е засилило в наши дни, може да доведе до нарушаване на старите връзки. Намалената способност да се направи критична оценка на ситуацията в дните на Близнаци може да ви накара да преодолеете живота си от тези хора, които след това няма да имате.

Много е нежелателно да се включите нравоучителен в този период. Това се отнася главно за възрастните хора, които изведнъж решиха да преподават ум-причина за младото поколение. И във всеки случай, не правете това в категорична или ултиматумна форма! Съществува риск от загуба на доверие и съчувствие на любим човек за дълъг период от време.

Третата опасност се дължи на факта, че ние сме склонни да си губи времето с всякакви глупости и безсмислени суматохата в дните на Близнаци. Неспособността ни да се максимизира събира и организира през този период води до факта, че ние прекарваме много време в гледане на телевизия, тя седи в интернет, се срещне с незначителни или откровено ненужни хора. Ако стойността си време, да бъдат внимателни в този момент, така че да не се занимават с самобичуване за загубените дни.

Луната в Близнаци-5.jpg

Луна в хороскопа на раждането в мъж и жена: Луна в Близнаци

MEN: Желанието винаги да бъде в центъра на информационния поток е преобладаващо за мъжете с Луната в Близнаци. Следващата характеристика е повишената емоционалност и постоянното желание да се научи нещо ново, което често съществува съвместно с обикновеното любопитство.

Ясно е, че един емоционален човек, който постоянно поглъща потока от нова информация, не може да задържи всичко в себе си. Човек с Луната в Близнаци е абсолютно необходим да говорят, анализират и извличат заключения. За предпочитане е на глас.

Такава нужда налага определен отпечатък, върху който партньорът ще се погрижи за човек, роден под Луната в Близнаци. Не се нуждае от мълчалива жена домакиня, чиято основна функция е изключително да поддържа семейния център и да осигурява семеен комфорт. Трябва да бъде женски спътник, който винаги (или почти винаги!) ще бъде наясно с тази информация или с тези новини, които нейните избиратели искат да обсъдят. В идеалния случай такава жена трябва непрекъснато самообучение, като по този начин подкрепя интереса към неговия човек.

Самите мъже с Луната в Близнаци обожават да учат и го правете през цялото време през целия си живот. В този случай не става дума непременно за изучаване, например, на университет. Благодарение на способността си да абсорбира, натрупва и обработва информация, лунния Близнак научава буквално "в движение". Ето защо такива хора са доста безболезнени промяна на обхвата на дейностите, овладяване на нови специалности и насоки и, което е характерно, често постигат успех.

Луната в Близнаци-6.jpg

ЖЕНИ: Луната в "Близнаци" добавя "въздух" към характера на мъжете и жените. Въпреки това, за разлика от мъжете, жена с такава позиция на Луната в Зодиака не е непременно да иска да знае за всички скорошни събития политическия живот на света, чрез усвояването на информационни потоци от телевизията, интернет и вестниците. Достатъчно е тя да отделя няколко часа на ден за комуникация (независимо дали става дума за комуникация на живо или разговор по телефона) с многобройните си приятели - познати.

Жените с Луната в Близнаци също са винаги готови Подкрепа на всеки разговор, и известно невежество може да бъде повече от компенсирано от естественото любопитство, желанието за общуване и нуждата от разговори. В допълнение, тези жени, поради повишената си естествена емоционалност, доста лесно могат да хванат нишката на всеки разговор и да се приспособят към събеседника

Жените, родени с Луната в Близнаци, не принадлежат към жените, които са готови да положат цялото си време и живот, за да създадат идеален домашен комфорт. По-скоро те успяват да решат доста лесно много организационни моменти, например с избора на мебели, организирането на туристическо пътуване за цялото семейство, търсенето на необходимия лекар и други подобни.

Обявена е обща черта на двата пола, родени с Луната в Близнаци желанието да бъдете в центъра на комуникацията, поглъщат информация и я споделят. В този случай и мъжът, и жената са изправени пред същите проблеми - риска от изчерпване на нещо допълнително. Общата препоръка за двата пола с "въздушната" Луна е да се опитате да гледате техния език, да бъдете по-внимателни с тайните на други хора и да обръщате повече внимание на комуникациите в семейството и близката околна среда.

Луната в Близнаци-7.jpg

Leave a Comment

− 2 = 7