Всички най-интересни за Луната в знаците: Луна във Везни

всички самое интересное о Луне в знаках: Луна в Весах
Луна в Овен Луната във Везни
Луна в Телец Луната в Скорпион
Луна в Близнаци Луната в Стрелец
Луна в рака Луната в Козирог
Луната в Лъв Луна във Водолей
Луната в Дева Мария Луната в Риби

vkontakte.png

Преследването на хармония или определено равновесие и спокойствието е преобладаващото чувство, което ни предава през периода на съществуване на Луната в знака на Везни. Този факт изобщо не означава, че знаем как да постигнем тази хармония, или непременно да я постигнем.

аспирация Това е само едно досадно чувство за дискомфорт, причинено от специфичното влияние на Луната в този период.

Прочетете още: Книга за лунен сън и интерпретация на мечтите според лунния календар: Луна в тежест

Въпреки това, ако сте самият вие самодостатъчен човек, като цяло, доволни от живота си, дните на престоя на Луната във Везни ще ви отминат, най-вероятно, незабелязани. Може би ще имате желание да се обърнете към себе си някои от притесненията на близките или приятелите си, търсейки и да им помогнете да се справят с проблемите и да постигнат баланс.

Ако дните на Везни попадат в период на живот, който е изпълнен с някои не много приятни или Досадните домакинска работа, вие със сигурност ще почувствате желанието за известно време да се отдръпнете от всички тези притеснения.

Ако това не е възможно, Луната във Везни ще ви се обади чувство на недоволство и постоянно желание да се намери удобно състояние на равновесие.

Луната в libra1.jpg

Луна в зодиака: Везни

Преминавайки под знака на Везни, Луната влияе по определен начин нашето усещане за красота, което я обостря значително. Това не е изненадващо, защото зад тази неочаквано изострена любов към изкуството и красотата в най-широкия смисъл на думата е скрито същото желание постигане на хармония, баланс и спокойствие.

По време на този период е възможно да се разчита на факта, че дори обикновено доста hamovatye личности са в състояние да докажат определена деликатесност и учтивост. Вие, обаче, със сигурност ще се чувствате упорити желанието да не се изправя срещу такива хора и вие ще избегнете такива срещи, дори ако има някаква нужда.

Подобни чувства и реакции в дните на Везни в нашата страна причиняват всичко, с което по някакъв начин не се вписват концепции за хармония и красота: плачещи деца, неизяснени улици, оформени тревни площи и подобни неща и феномени. Дори и безумно облечени хора и във всеки случай като декорирани или пренебрегвани витрини може да ни накара да отхвърлим и болезнено осъзнаване на несъвършенството на света около нас.

Луната в libra2.jpg

Луната във Везни не само изостря чувството за красота в нас и ни кара да търсим в много неща хармония и баланс. Този период налага ние имаме определена отговорност, когато ние самите трябва да сме учтиви и дипломатически. Нашата груба дума или дори презрително градушка може да предизвика отхвърляне дори и от най-верния събеседник, което очевидно няма да извлече полза от отношенията ни с него (или нея) в бъдеще.

Често в такива дни сме справедливи несигурно състояние на ума. Нашето желание да постигнем равновесие и да премахнем изкривяванията и деформациите на вътрешния и външния свят не винаги може да бъде осъществено. Причината за това е, че в дните на Везни, дните на самия знак за "колебание", е много трудно да се постигне "златната средна" в явленията, поведението и усещанията.

Луната в libra3.jpg

Признаци на Луната в ежедневието: Везни

Колебанията, търсенето на баланс, желанието за хармония и баланс в различните сфери на живота, както и чувство за несъвършенство на света - всички тези усещания в дните на Луната в знака на Везни - оставят известно отпечатък върху нашите действия и действия. Ето защо е необходимо да се ръководят от съответните препоръки, които вземат под внимание правилните и не много поведенчески линии на Везни.

Правилни действия:

- Време е да се усъвършенствате и да се стремите към хармония, главно във вашия вътрешен свят, във вашия дом, във вашето работно място, в дрехите си. Обърнете внимание на декорацията и подобряване на дома ви или градината; посетете козметичния салон; излезте в народа, обличайки нещо пречистено и изискано. Луната в естетическия знак "Везни" ще ви помогне да направите правилния избор на дрехи за себе си и украса за дома, която в наши дни ще бъде повод за искрено възхищение на другите.

- Този период благоприятства не само посещенията на козметик или фризьор, както и използването на различни видове подхранващи маски и кремове за лице. В дните на Везни има смисъл експериментирайте с ярка козметика, Въпреки това, известна част от умереността.

- В дните на Луната във Везни се препоръчва да използваме влиянието му, което укрепва нашето дипломатически аспекти, с цел разрешаване на спорни въпроси. През този период има смисъл концентрирането на усилията ни решаване на стари конфликти, което ще ни изисква учтивост и търпение. В случаите, когато е необходимо, има смисъл да се иска прошка за определени действия, които сте извършили в миналото.

Луната в libra4.jpg

- За този период се препоръчва също да се назначава трудни преговори бизнес характер. Луната във Везни ще ви помогне да намерите общи точки за контакт с партньорите си. Също така добро време за сключване на договор.

- Този период е много благоприятен за резолюцията на всички видове въпроси в съда, особено за началото на съдебните заседания. В наши дни хората са по-убедителни в защитата на своята гледна точка пред обществеността и една и съща общественост е по-лоялна към тези хора.

- Луната във Везни е моментът да прецените психологическото си въпроси. Ако не можете да го направите сами, като се съгласите с вътрешната си същност, има смисъл да потърсите съвет от психолог, който по време на този период скоро ще ви посъветва как да стигнете до вътрешната хармония и баланс.

Луната в libra5.jpg

- И накрая, не трябва да забравяме, че Везни - знак, който има върху хората конкретно въздействие, свързвайки ги с външния свят и тяхната среда. По време на съществуването на Луната във Везни човек не трябва да показва егоизъм и егоцентризъм; се препоръчва искрен интерес и участие в проблемите на вашите приятели и роднини, както и осъществимо участие в решаването на тези проблеми.

- През този период се препоръчва това поемат здравето всичко, което е свързано с главата ни в най-широкия смисъл на думата: дните на Везни-благоприятно положение на пластмасови процедури в лицето; има смисъл да се прави сериозно лечение на вашите зъби, очи, назофаринкс; успешни дори хирургически операции на мозъка (с намаляването на незасегнатата Луна).

- Луната във Везни е чудесно време пазаруване, особено в търсене на красиви неща, козметика, бижута, парфюми и всички жени.

- Също така тези дни са подходящи за пътувания за почивка, особено на сухоземните видове транспорт. Като цяло всички пансиони, центрове за отдих и т.н., където се предполага комуникация, различни интелектуални занимания и игри

Луната в libra6.jpg

Неправилни действия:

- Не се препоръчва да налагате собствен визия за хармония и красота Ако не те питат за това. Всеки има свое собствено виждане за красота и затова не трябва да се изкачвате с неговата харта в някой друг манастир, като давате препоръки за дрехи, ситуацията в къщата или, да речем, козметика на тези, които не ги очакват от вас.

- Не се препоръчва да се държите грубо с другите, дори ако някои от тях, по ваше мнение, заслужава. Хората в този период стават по-внимателни към проявите на грубост, така че не се очаква, че при евентуален провал да мине незабелязано ги.

- Трябва да се отбележи, че в дните на Луната в знака на Везни съществува риск да предизвикат недоволство сред другите не само поради неудобна или груба дума. През този период може да сте погрешно разбирам поради лошо качество или грозен подарък за някое събитие. За да се избегне това, не се препоръчва да се правят тривиализации, но трябва да се фокусира върху избора на изискано и изискано нещо.

Луната в libra7.jpg

- През този период, очевидно упоритост и защитавайки собствената си гледна точка както и други въпроси, без значение на мнението и интересите на другите, може да се отрази отрицателно на вашите лични дела. Не се ограничавайте, избягвайте всички контакти и опити на вашите партньори, приятели или роднини да ви достигнат.

- В дните на Луната във Везни човек трябва да се опитва да ограничи емоционалността си не се притеснявайте за дреболиите. Влиянието на Луната през този период може да бъде доста лесно да ви извадят от коловоз, така че е добре да се избягват резки промени в настроението.

- Всички случаи имат отношение към оръжията, техника и рязане на предмети, е по-добре да се отложи за по-добро време.

- Не се препоръчва в наши дни продават или купуват Подвижни имоти, например, мебели, както и всякакви пиърсинг и рязане предмети, пиротехника, животни.

Луната в libra8.jpg

Опасности:

- Основната опасност в дните на Везни е свързана с изразеното влияние на Луната в този период пикочно-половата система (главно върху пикочната система, включително бъбреци) и на долните части на тялото между таза и колянни стави, т.е. бедро. Големи щети за здравето на горепосочените тела и части от нашето тяло в наши дни могат да доведат тяхното претоварване.

- Хирургическите операции в горните области са изключително нежелателни в дните на Везни, тъй като има риск от сериозни нежелани реакции.

- По време на съществуването на Луната в знака на Везни е изключително опасно преминете към крайности и решаване на нещо в temper. Съществува голям риск, че последиците от такива решения ще бъдат дълго да се кълнат в далечното бъдеще. Ще бъде изключително трудно да се възстанови необходимото равновесие (особено в този период).

- По това време опасността може да бъде остър, рязане и пронизващи предмети, така че трябва да бъдете особено внимателни с тях. Това, на първо място, засяга периода, когато Луната във Везни е засегната от Марс.

- С поражението на Луната във Везни от други планети по това време хората могат да станат по-ветровити, плавателни, завиждащи, особено жените. Мъжете може да имат хипертрофирано чувство на съперничество. Има опасност от кавги, недоразумения в партньорските отношения, сблъсъци със съперници.

Луната в libra9.jpg

Луна в хороскопа на раждането в мъж и жена: Луна във Везни

И за мъжете и жените, родени с луна във Везни в хороскоп, има жажда за спокойна и балансирана обстановка в много аспекти на живота му. Такива хора не са запалени дебатиращи, въпреки че не пропускат възможността да участват в резолюцията си, като изразяват собствената си гледна точка. В същото време желанието да се търси вътрешно равновесие често се проявява в демонстрирането на външната студенина и липсата на емоционалност при взимането на решения.

Способността да се представя с вкус и вродена харизма обещава представители на двата пола с Луната във Везни в хороскопа на раждането успех в любовните дела. Въпреки това, до един наистина възлюбен партньор, такива хора са в състояние да намерят мир и щастие.

Техните дипломатически способности оказват съответно влияние не само върху начина на водене на вътрешни спорове и метод за разрешаване на конфликти на работното място; такива хора често избират специалностите, свързани с постоянното прилагане на този талант: сред тях има много юристи, учители, историци или историци на изкуството.

Луната в libra12.jpg

MEN: Луната, която е била в знака на Везни по времето на раждането, налага специфичен отпечатък бъдещ човек, давайки му възможност да разумно преценява какво се случва.

Такива хора се отличават с изчислителна и студена мисъл и способност да се разбираме с другите. Те обаче често не са в състояние да отговорят на несъвършенството на заобикалящия ги свят и очевидните прояви на дисхармония. Това ги кара да отхвърлят и болезнени реакции, които оказват неблагоприятно влияние върху способността им да взимат решения.

Мъжете с Луната във Везни са различни завидна грижа за дребни неща, показващи желание за аналитична работа, изискващи внимателно отношение. Все пак има винаги някои нестабилност на интересите, за него е трудно да се движи упорито към една цел.

Прочетете също: Хороскоп за пари: как да привлечете пари под Венера във Везни?

В личните взаимоотношения тези хора демонстрират забележителна способност да флиртуват, така че често постигат успех в любовните дела. Но в същото време развито чувство за дълг, както и способността да се намери в точното време необходим компромис, способен да превърне човек с луна във Везни в надежден и верен съпруг.

Мъжете с Луната във Везни са общи, важно е за тях да притежават информация, да ги споделят с другите, по-специално с спътник на живота. Затова за такива мъже е важно, че техният партньор в брака е неговият съмишленици, така че да има какво да говори и какво да обсъжда. Те обичат красиви жени, но ако една жена е красива, но няма какво да говори, няма да има приоритет в полза на външния вид.

Луната в libra11.jpg

ЖЕНИ: Жените с луна във Везни, като правило, имат способността да очароват другите с помощта на силата на естествения ти чар и способността да се грижат за себе си. Те, като мъжете, са склонни да създават хармонична и приятна атмосфера около себе си.

Всеки вид борба и раздори могат не само да окажат негативно влияние върху настроението и светогледа си, но и да станат причините за болестта. Те са склонни да бъдат малко по-мързелив и не се чувстват необходимостта да се отдадете на малките удоволствия, като плочките на вкусни шоколад, честото общуване с близък приятел, чаша мартини преди лягане.

По принцип такива жени често се оказват заложници на несъвършенството околния свят и неспособността му да се справи с несправедливостта. Те се опитват да се заобикалят с неконфликтни и, ако е възможно, красиви хора.

Прочетете също: Любовен хороскоп: как да се срещнеш и да привлечеш любовта под Венера във Везни?

Те е малко вероятно да се ангажират в нещо под натиск и страдат дискомфорт, но те няма да се борят открито с такива прояви на дисхармония. По-скоро тези жени ще избегнат подобни проблеми, като се опитат да не се изправят пред тях.

В семейния живот жените с Луната във Везни се отличават със способността да създават благоприятни за хармонично отношение атмосфера. Техният дом, те не винаги са в състояние да поддържа в перфектен ред. В същото време те нямат равенство по отношение на подобряването на апартамента или къщата, както и при създаването на красив и уютен интериор. В семейния живот, такива жени доста привлекателен и са в състояние да се подчиняват, като запазват правото си да изразяват собствената си обоснована гледна точка по много въпроси.

Луната в libra10.jpg

Leave a Comment

61 + = 64