Хороскоп на късмет: кой знак на зодиака е най-често късмет в любовта?

хороскоп удачи: какому знаку Зодиака чаще всего везет в любви?

Вече пишехме за това, че някои знаци на зодиака са повече късмет в живота, други повече нещастен в много неща, но не се докосвахме до друга важна тема - темата за взаимоотношенията и любовта. Нека се опитаме да разберем дали в любовната сфера има някакъв късмет в различни знаци на Зодиака.

Ако вашето познаване на астрологията е малко по-широк от познаването на характеристиките на знаците на зодиака, вие знаете, разбира се, че за любовта и отношенията в хороскопа на лицето, отговорно предимно Венера, както и специални зони на картата, които са строго индивидуални за всеки човек.

Прочетете още: Хороскоп на късмета: най-щастливите и нещастен зодиакални знаци

Въпреки това, едно интересно проучване, проведено от един от най-известните американски сайтове за запознанства, показа, че се оказва, дори знака на Зодиака на Слънцето може да даде индикации, че човек е по-вероятно да бъде щастлив или неуспешен в любовта.

Въз основа на резултатите от проучванията е разкрито трите най-успешни знака на зодиака в любовта, както и данните показват най-нещастен в любовта на представителите. Но за всичко в ред.

късметлия-love1.gif

Нека първо разберем какво означава "да имаш късмет в любовта"? Недвусмислено, щастливите хора в любовта никога не са страдали от нещастна любов, разбито сърце. Тяхната връзка беше лесна и приятна. По-често те бързо откриват партньори, които незабавно реагират с реципрочност.

Съответно, нещастен в любовта, хората отиват през серия от тестове: те не са изпълнени от партньорите, страдание, изпитват дискомфорт, техните партньори често скъсани отношения с тях, или те трябва да страдат от несподелена любов.

Кои са най-големите късметлии??

късметлия-love2.jpg

Най-щастливите признаци на любов в зодиака

СТРЕЛЕЦ

Стрелецът, както показват проучванията, са най-успешните в любовта! Вероятно това се дължи главно на факта, че Стрелецът добре с почти всички знаци на зодиака.

В характера на Стрелци има добра природа, способност да прощава, чувство за хумор, а също и интерес
във всичко в света. Това ги прави желателен партньор за много хора.

Стрелецът е активен и праволинеен, така че те ще търсят обекта на своята страст, дори и в началото да не получат реципрочност.

Както мъжете, така и жените - Стрелецът също са много успешни по отношение на любовта. Те винаги имат много фенове, Но те избират въз основа на личните си предпочитания.

Все пак трябва да се отбележи, че въпреки че Стрелцов е обвинен в способност за предателство и често променящи се партньори, някои от тях много вярно и са посветени на един партньор в продължение на много години. Особено се отнася до мъжете с Венера в Козирог.

късметлия-love3.jpg

ВЕЗНИ

Преди всичко в късмет късмет Тежести на женска. Представители на този знак обикновено е в състояние да изглеждат добре, хубаво да се каже, те са най-вече много хубава или дори красива и може лесно да спечели събеседник, осигурявайки по този начин магически ефект върху мъжете.

В партньорство, жените-Везни са достатъчно гъвкави, не обичат да се редят и провокират кавги и също така ще почитат партньора си! Е, какво не е идеална жена? За такива можете само да мечтаете!

Прочетете още: Съвместим по дата на раждане: Топ 12 най-щастливи съюзи на зодиакални знаци

За разлика от жените, мъжете на Везни не са толкова успешни: всички качества, които женската Венера дава на жените във Везни, ще изглеждат повече от не хармонично, когато става дума за човек. Обикновено те не са твърде уверени в себе си, дълго съмнение, вземат решения за дълго време. Съгласен съм, не прекалено добри качества за човек, който се радва на безумна популярност на противоположния пол!

късметлия-love4.jpg

КОЗИРОГ

Що се отнася до Козирозите, тогава обратната ситуация: жените-Козирог едва ли ще попаднат в категорията на най-щастливите в любовта на хората. Но мъжете, напротив, се разглеждат един от най-успешните в една връзка. защо?

Козирозите мъже са много сериозни и практични хора, те знаят как да работят, печелят и в по-голямата си част са нетърпеливи сериозни взаимоотношения. За много жени това е идеалът на човека: сериозен, отговорен и носи и пари!

В допълнение, Козирог-човек е практичен и обича да струва далечни планове, така че, ако той се нуждае дълги отношения, той няма да се харчат напразно в празен и не проявявала романи, няма да бъдат напразни надежди веднага се установява, че това не е това, което той се нуждае. Козирог, за разлика от Стрелеца, ще отиде до целта, ако е 200% сигурен, че наистина се нуждае от него.

Като цяло определихме Козирозите като група не са най-успешните хора в живота, обаче, просто не в любовта!

Що се отнася до козирог жените, всичко е просто: обикновено те не са прекалено лесни за комуникация, твърде сериозни и веднага да говорим за тях широкообхватни планове за този или този човек. Това поведение често е просто плашещо от представителите на по-силния пол, затова не можем да помислим, че козирозите са много щастливи в любовта.

късметлия-love5.jpg

Най-нещастен в любовта са знаменията на Зодиака

ВОДОЛЕЙ

Най-неуспешният в любовта често се нарича Водолей. И няма значение кой етаж Водолей. Най-вероятно такова неприятно откритие се дължи на факта, че Водолеят велики любовници на свободата, и спокойно преживява периоди на самота.

Често се обвинява Водолей най-лошите членове на семейството: твърде шумни компании и приятели, а на партньора му се дава незначителен период от време. Разбира се, ако самата партньор който има ясна следа от Водолей в картата, тя няма да бъде против, но за съжаление не винаги от другата страна на Водолей може да разбере и да го приемам за какво става дума. Следователно, не твърде много любов.

Що се отнася до първото впечатление, Водолеите често демонстрират големи странности, отколкото могат да изплашат представители на противоположния пол.

късметлия-love6.jpg

Какво ще кажете за представителите на други знаци на зодиака? Колко могат да бъдат щастливи или нещастни в любовта?

Оуен

Овенът може да запълни много конуси, преди да бъдат влюбени в любовта. Това, на първо място, се дължи на факта, че действията им понякога са точно пред мисълта. Жертвите на носителите на овен за влизане в бързи връзки и съжалявам за това, така че те не могат да бъдат наречени уникално успешни в любовта.

Обаче успехът в любовта на Овен прилича на години и опит. Овен - жените са много секси и страстни, не се колебаят първо да се запознаят с мъжете и това много подкупи. Овен мъжете, въпреки че могат да разбият дърво, но те са свикнали да вземат свои решения и да не се крият зад женската пола.

TAURUS

Телец - мъже и жени - може да бъде доста успешно в любовта, ако те ясно знаят какво имат нужда. Тъй като Телецът е тясно свързан с материалния свят, неговата мания по отношение на материала не може да им донесе щастие в любовта.

уви, алчни мъже
не са популярни сред жените, а една жена, която има има само пари в ума, не може да донесе щастие и радост на съпруга си, така че мъжете често избягват такива жени.

късметлия-love7.jpg

TWINS

Представители на знака "Джемини", които в живота са по-склонни да имат късмет и късмет, влюбени често остават без нищо. Много от тях са самотни и не могат да намерят чифт за дълго време.

Факт е, че Близнаците често не приемат твърде сериозно любовта и отношенията си, често са лекомислени и глупави минавай покрай тяхното щастие.

Прочетете още: Несъвместимост по дата на раждане Топ 12 най-нещастен съюз на зодиакални знаци

РАК

Ракът е знак на Зодиака, който е насочен доста сериозно отношения и любов, но с цел ... създаване на семейство. Всеки рак, дори ако е млад и лекомислен, рано или късно ще създаде гнездо.

По пътя към него, е в очакване на грешки, страдание, страдание и често несподелена любов. Без съмнение щастлив в любов Ракът не може да бъде наречен, но късметът е и техен, особено ако човек се среща с човек с подобни възгледи за живота.

късметлия-love8.jpg

ЛЕВ

Лъвовете са най-вече успешни в любовта и как може да бъде иначе, защото слънцето е тяхната водеща звезда! Във всички Лвов Слънцето е много ярко в хороскопа, затова помага блясък и блясък, привличат вниманието и вниманието.

Представителите на знака "Лео" имат много почитатели, няма значение кой човек е секс. Но, за съжаление, недвусмислено щастлив Лев не може да бъде наречен! Той може да получи твърде много внимание, привличайки както успели, така и много лоши отношения.

Прочетете още: Има един прост знак, че връзката ви е щастлива

ДЕВА

Представители на знака "Дева", особено жените, могат да бъдат доста успешни в любовта, защото в основата си знаят какво искат и как да го получите. Външният вид играе важна роля, но нивото на интелигентността на Дева обикновено привлича късмет в любовта.

Въпреки това, често студ, пасивност и привидно безразличие изплаши представители на противоположния пол, което прави Дев не твърде щастлив в любовта.

късметлия-love9.jpg

СКОРПИОН

Скорпионите могат да носят и да не се влюбват - и всичко това поради тяхната природа. В по-голямата си част те са много страстни (ако няма фактори, възпрепятстващи техния темперамент в рождения хороскоп), мистериозни, мъдър и привлекателен.

Всичко, което не е известно, искам да знам, разкривам, разкривам. Но, уви, зад мистериозния лист и тайната понякога се крие слаб, алчен и отмъстителен скорпион (особено за мъже), от който искате да бягате доста бързо!

РИБИ

И накрая, Риби - могат да бъдат както успешни, така и успешни в любовта и доста нещастни. Успехът често придружава Риби - жени, както виждат хората в тях фини и грижовни естества, способни на безлюдна любов.

Но мъжките Риби не са толкова успешни, колкото често могат хвърлям отговорност
за каквито и да било върху крехките рамене на партньорите. В допълнение, жените не харесват особено whiners и се опитват да избягват комуникация с такива хора след първото им запознаване.

късметлия-love10.jpg

vkontakte.png

Leave a Comment

83 + = 86