Движенията на очите ще ви кажат дали ви харесва момичето

на движение глаз расскажут, нравитесь ли вы девушке

Ако човек се опитва да се срещне с момиче, най-често тя се отдръпва. Но след като разбра какво е погледът на момичето, можеш да спечелиш вниманието й.

И всичко това, защото начина, по който гледа жена, може да разкаже много за това, което чувства. Това е това, което е британски автор и инструктор за личностно израстване Али Кембъл (Али Кембъл).

Поглеждането надолу, което изглежда да се скита на пода, означава, че жената се опитва да изпита вътрешните си чувства. Това мнение е показателно за женския интерес към вас. Директният поглед назад определено е извинение.

Ако момичето, което те привлече, изглежда отстрани, от дясно или отляво, това означава, че вратата все още е отворена и присъдата не е приета. В случая на спътник, който гледа над главата ви, това не означава, че те представляват заедно, като тичате в лъчите на залеза. Най-вероятно изглежда, че се обръща и по-добре да оставиш това момиче и да продължиш.

Срамежлив, скромен, скромен поглед - това не е признак на неприемане. Напротив, момичето провежда вътрешен диалог и слуша чувствата си. Това е най-сигурното послание, което ви интересува. С други думи, тя се изпитва и изпитва някои емоции, които вече са добри, обяснява авторът..

Ако не пренебрегнете момичето и няма да сте прекалено срамежлив, за да се доближите до него, тогава този поглед ще стане зелена светлина за правене на приятели.

Има и други сигнали, които показват какво чувства момичето за човека. Първото е местонахождението на доминиращата ръка, а право, ако тя е дясна ръка, в твоята посока е положителен знак. Вторият знак е дали момичето докосва косата си. Ако тя ви харесва малко повече, тя ще играе с върховете на косата си, ако има повече, тя може да обърне косата си по един начин да отвори врата, раменете и гърдите си.

Leave a Comment

32 − = 27